Wie zijn wij

Driesmans, al meer dan 60 jaar een klinkende naam in Leuven, een portfolio van meer dan 1.000 tevreden klanten en een reputatie van vakwerk… dat moeten we verdienen, elke dag!

We katapulteren u graag even terug naar het jaar 1954. Vader Pierre Driesmans werkte als loodgieter in de regio Leuven en transformeerde zijn veranda tot een showroom. Hard werken met de focus op service en kwaliteit gecombineerd met een stevige portie ambitie bleken de sleutelwoorden te zijn voor het succes van Driesmans. Intussen wordt de zaak gerund door de kinderen Dirk en Christine die nog steeds dezelfde kernwaarden hanteren maar met een duidelijke blik op de toekomst.

Driesmans volgt de nieuwe trends op de voet. We zetten vol in op vernieuwing en innovatie qua aanbod, materialen en machines en blijven investeren in onze mensen.

Driesmans werkt met een gedreven team van 25 personen: van interieurarchitecten tot schrijnwerkers, loodgieters, tegelzetters, pleisteraars, elektriciens en administratieve medewerkers. Wij werken niet naast elkaar, maar met elkaar waardoor we als team op korte tijd de meest fantastische projecten realiseren. Onze service begint bij een 3D-ontwerp en eindigt bij het opruimen na de werken. En alles daar tussenin doen we zelf zodat we kwaliteit kunnen garanderen.

Driesmans heeft bewust geïnvesteerd in een ruime toonzaal van 1000 m², een beleefcentrum met advies waar onze klanten in alle rust hun materialen kiezen.

Een badkamer, een keuken of een dressing? Modern, klassiek, retro of tijdloos? Een nieuwbouw of renovatie? Onze adviseurs ontvangen elke klant in een gemoedelijke sfeer en luisteren in de eerste plaats naar uw wensen en uw budget. We maken eerlijke afspraken en komen die ook na. Wij streven naar 100 % klantentevredenheid. Dit klinkt cliché maar dat is het niet. Onze tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs.

Driesmans werkt in een ruime regio rond Leuven; Aarschot, Tienen, Diest, Mechelen, Tervuren, Kortenberg, Haacht, Werchter, Tremelo en Keerbergen.

 

Bekijk hier ons portfolio met realisaties >>

Ontdek hier onze expertises >>close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x