Werkwijze

De keuken, badkamer, dressing of maatkast van uw dromen installeren? Perfect! Driesmans bekijkt en bespreekt uw project eerst persoonlijk, inhoudelijk en technisch en maakt op basis van een exacte opmeting een prijsofferte tot op de komma. Onze werkwijze is gemoedelijk, eerlijk en to the point met een hoge kwaliteitsgarantie.

 

Al meer dan 60 jaar is dit onze garantie voor tevreden klanten!

STAP 1 │ Welkom in onze toonzaal!

We ontvangen elke klant met de glimlach en een lekker kopje koffie. Onze professionele adviseurs luisteren naar al uw vragen. Samen bespreken we wat u nodig heeft, de gewenste stijl en uitstraling en maken we tijd voor een rondleiding in onze toonzaal. 

STAP 2 │ Meten is weten 

Onze werfleiders bekijken uw dossier met een technische blik en komen vrijblijvend ter plaatse om precieze opmetingen te doen, zodat alle parameters en millimeters duidelijk zijn.

STAP 3 │ 3D-ontwerp

Onze designers komen in actie voor het opmaken van een gedetailleerd voorontwerp. We bespreken dit plan graag uitgebreid in onze toonzaal. De ideale gelegenheid om tips & tricks en professioneel advies te geven over indeling en materiaalkeuzes.

STAP 4 │ Prijsofferte

Project duidelijk? Materialen gekozen? Perfect! Dan gaan we aan de slag om een heldere en zeer gedetailleerde offerte te maken. Elke post wordt afzonderlijk gebudgetteerd zodat u een transparant overzicht krijgt van alle kosten. Opnieuw maken we tijd om dit voorstel samen te overlopen.

STAP 5 │ Final go! 

Bij groen licht zetten we elk project zo snel mogelijk op de planning. Een draaiboek met strakke deadlines wordt opgesteld. We streven ernaar om de werken uit te voeren met een maximaal comfort voor de klant en een maximale kwaliteit als resultaat.

STAP 6 │ Na-service

Onderhoud of herstellingen nodig? Onze vakmannen zijn één telefoontje verwijderd. Daarbij kunnen wij rekenen op ons magazijn met meer dan 10.000 sanitaire wisselstukken en badkameraccessoires.

 

Graag meer informatie over onze service?

Aarzel niet om ons hier te contacteren >>

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x