Whirlpool Keukentoestellen

Een keuken is het bruisende hart van uw woning, een opvallende blikvanger in uw interieur, een beleefruimte voor het hele gezin en niet te vergeten de ‘place to be’ voor de hobbykok.

 

Welkom bij Driesmans keukens in Leuven, een toonzaal met advies.

Heeft u al een keukenontwerp van uw architect of uw binnenhuisarchitect of wenst u zich te laten begeleiden door onze keukenexperts? Perfect! Kom vrijblijvend langs in onze toonzaal van 1000 m² waar u zonder twijfel geïnspireerd wordt door ons uitgebreid assortiment aan keukens en keukentoestellen van topmerken zoals Siemens, Miele en Whirlpool. Graag persoonlijk advies? Dan reserveren wij met veel plezier een plaatsje in onze agenda voor een eerste vrijblijvende bespreking en een uitgebreide rondleiding in onze toonzaal.

 

Voor een totale renovatie of een facelift van uw keuken…

Met onze knowhow en expertise staat Driesmans graag in voor de totaalrenovatie van uw keuken. In minder dan 3 weken tijd installeren wij een volledig nieuwe keuken, van het uitbreken tot de plaatsing. Is uw keuken nog best in orde maar wel aan modernisering of vernieuwing toe? Wij kunnen uw keukenkastjes vervangen of uw werkblad vernieuwen in inox, marmer, graniet, dekton, corian, composiet, laminaat of glas. We plaatsen ook nieuwe spoelbakken, keukenkranen of keukentoestellen. U kan ons bellen voor kleine en grote opdrachten.

 

Opmeten, leveren en plaatsen van uw keuken

Driesmans zorgt voor een professionele opmeting, productie en plaatsing van uw keuken. Qua toestellen werken we uitsluitend met A-merken zoals Siemens, Miele en Whirlpool. We volgen de nieuwste trends op de voet! Denk maar aan een vacuümlade, een ingebouwde wijnkoeler, een stoomoven, een inductiekookplaat, een heetwaterkraan, een werkbladdampkap, enz. Onze vakmannen komen ter plaatse en installeren uw keuken volgens de regels van de kunst. De focus is kwaliteit, afwerking en duurzaamheid. 

 

Driesmans keukens Leuven, dé garantie voor culinaire hoogstandjes, puur comfort en zalig koken!

 

Bekijk hier ons portfolio met keukenrealisaties >>
Maak hier uw afspraak >>

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x