Maatkasten| Ontwerpen en plaatsen

Bij Driesmans kunt u terecht voor alle soorten maatkasten en inbouwkasten. Een tv-kast op maat, kleerkast op maat, of dressing, wij maken het! We bouwen zowel klassieke als moderne maatkasten op maat van de woning. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze toonzaal in Leuven en doe inspiratie op voor uw kasten op maat!

Een inbouwkast of dressing met handige schuifdeuren op maat laten installeren? Een vergeten hoekje onder de trap omtoveren tot een handige vestiairekast of een praktische schoenenkast? Of droomt u van een design buffetkast en authentieke boekenkast van vloer tot plafond? Perfect, Driesmans zorgt ervoor!

 

Welkom bij Driesmans in Leuven, voor al uw kasten op maat!

Met veel passie, expertise en finesse ontwerpen we inbouwkasten, dressings, kleerkasten, tv-kasten, dressoirs, boekenkasten, slaapkamerkasten, buffetkasten, vestiairekasten en alle andere inbouwkasten op maat. We benutten elke beschikbare millimeter met handige opbergsystemen, leggers, lades en rekken in alle mogelijke afmetingen, materialen en kleuren. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij tekenen alles uit tot in de kleinste details.

 

Van opmeting tot plaatsing van uw maatkast, met de puntjes op de i!

Een inbouwkast voor uw zolder, garage, berging, slaapkamer, woonkamer, bibliotheek of inkomhal? Houdt u van klassiek of trendy, eenvoudig of luxueus in mooie lakkleuren of warme houttinten? Dacht u aan tussendeuren, schuifdeuren of draaideuren? Onze adviseurs zitten mee aan tafel om de kast van uw dromen te ontwerpen tegen een strakke prijs op maat.

 

Bekijk hier ons portfolio met realisaties van maatkasten >>

Maak een afspraak via het formulier op deze pagina.

BEKIJK ONZE REALISATIES >>

BEKIJK ONS AANBOD DRESSINGS EN MAATWERK >>

 

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x