Groothandel Sanitair

Driesmans verkoopt groothandel sanitair voor doe het zelf bouw √ Voor loodgieters en doe-het-zelvers √ Inclusief professioneel advies voor doe-het-zelf badkamerrenovatie en installatie √ Enkel duurzame badkamermaterialen √ Ook hulpstukken, leidingen, badkameraccessoires enzovoort

Elke particulier, doe-het-zelver en professionele loodgieter is meer dan welkom in ons magazijn in Leuven. We hebben een indrukwekkende voorraad met meer dan 10.000 sanitaire producten. Alle badkameraccessoires, hulpstukken en leidingen voor de volledige installatie van iedere badkamer of sanitaire ruimte vindt u op voorraad in ons magazijn. Alleen maar gerenommeerde merken en duurzame materialen in onze collectie!

 

Driesmans is de rechterhand van elke professionele loodgieter

Niet alleen de deuren van ons magazijn staan open voor zelfstandige loodgieters, maar ook hun klanten zijn welkom onze toonzaal. Onze adviseurs helpen deze klanten met de inrichting van de badkamer, het maken van een 3D-plan, het kiezen van de juiste materialen. U als loodgieter bezorgt ons de correcte maten en wij maken de technische fiches zodat u onmiddellijk aan de slag kan.

Graag meer informatie over ons aanbod? Neem contact met ons op via het contactformulier.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x