Badkamermeubels | Installatie en renovatie

Driesmans renoveert en installeert badkamermeubels van gerenommeerde, kwalitatieve merken. Bezoek onze badkamer toonzaal in Leuven!

Kan uw oude badkamer een flinke make-over gebruiken? Wenst u verouderde badkamermeubels te vervangen of te renoveren? Fantaseert u over een splinternieuwe badkamer met een strak design, wellness faciliteiten afgewerkt met ledverlichting?

 

Welkom bij Driesmans, al meer dan 60 jaar uw badkamerwinkel in Leuven! 

Kom langs in onze sanitairwinkel met meer dan 1000 m² toonzaal-oppervlakte en bewonder ons uitgebreid assortiment aan badkamermeubelen: van een landelijke badkamer in cottagestijl tot een moderne badkamer. We vernieuwen ons aanbod systematisch en spelen snel in op veranderende trends. Design, functionaliteit en maximaal comfort gaan hand in hand bij Driesmans.

 

Voor een totale badkamerrenovatie of een facelift van uw badkamer…

Uw badkamermeubel renoveren of een nieuw badkamermeubel installeren? Driesmans heeft een eigen poule van vakmannen die op elkaar zijn ingespeeld. Daardoor kunnen we op zeer korte tijd uw volledige badkamer omtoveren tot een pareltje. Na een drukke werkdag volledig ontspannen en letterlijk en figuurlijk baden in een prachtige badkamer? Perfect! 

 

Maak een afspraak via het formulier.

BEKIJK ONZE REALISATIES >>

BEKIJK ONS AANBOD RELAXERENDE BADKAMERS >>

 

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x