Keuken Kopen

Een keuken is het bruisende hart van uw woning, een opvallende blikvanger in uw interieur, een beleefruimte voor het hele gezin en niet te vergeten de ‘place to be’ voor de hobbykok. Wilt u een keuken kopen? Dan zit u goed bij ons. Design, functionaliteit en maximaal comfort gaan hand in hand bij Driesmans. 

 

Welkom bij Driesmans keukens in Leuven, een toonzaal met advies.

Heeft u al een keukenontwerp van uw architect of uw binnenhuisarchitect of wenst u zich te laten begeleiden door onze keukenexperts? Perfect! Kom vrijblijvend langs in onze toonzaal van 1000 m² waar u zonder twijfel geïnspireerd wordt door ons uitgebreid assortiment aan toonzaalmodellen. Graag persoonlijk advies? Dan reserveren wij met veel plezier een plaatsje in onze agenda voor een eerste vrijblijvende bespreking en een uitgebreide rondleiding in onze toonzaal, zodat u de juiste keuken koopt voor uw huis.

Voor een totale renovatie of een facelift van uw keuken…

Met onze knowhow en expertise staat Driesmans graag in voor de totaalrenovatie van uw keuken. In minder dan 3 weken tijd installeren wij een volledig nieuwe keuken, van het uitbreken tot de plaatsing. Is uw keuken nog best in orde maar wel aan modernisering of vernieuwing toe? Wij kunnen uw keukenkastjes vervangen of uw werkblad vernieuwen in inox, marmer, graniet, dekton, corian, composiet, laminaat of glas. Nieuwe spoelbakken, keukenkranen of keukentoestellen vervangen? U kan ons bellen voor kleine en grote opdrachten.

 

Opmeten, leveren en plaatsen van uw keuken

Besluit u om bij ons een keuken te kopen? Driesmans zorgt voor een professionele opmeting, productie en plaatsing. Qua toestellen werken we uitsluitend met A-merken en volgen we de nieuwste trends op de voet. Denk maar aan een vacuümlade, een ingebouwde wijnkoeler, een stoomoven, een inductiekookplaat, een heetwaterkraan, een werkbladdampkap, enz. Onze vakmannen komen ter plaatse en installeren uw keuken volgens de regels van de kunst. De focus is kwaliteit, afwerking en duurzaamheid. 

 

Driesmans keukens Leuven, dé garantie voor culinaire hoogstandjes, puur comfort en zalig koken!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x