Driesmans Toiletten

Bij Driesmans voorzien we duurzame en kwaliteitsvolle toiletten van diverse bekende merken!  

 

Welkom bij Driesmans Badkamers, een toonzaal met advies.

Heeft u plannen om te verbouwen of om uw badkamer te renoveren? Perfect! Kom vrijblijvend langs in onze toonzaal van 1000 m² waar u zonder twijfel geïnspireerd wordt door ons uitgebreid assortiment aan badkamers, toiletten en sanitaire producten van topmerken. Graag persoonlijk advies? Dan reserveren wij met veel plezier een plaatsje in onze agenda voor een eerste vrijblijvende bespreking en een uitgebreide rondleiding in onze toonzaal.

 

Voor een totale renovatie of een facelift van uw badkamer…

Met onze knowhow en expertise staat Driesmans graag in voor de totaalrenovatie van uw badkamer of toilet. In minder dan 3 weken tijd installeren wij een volledig nieuwe badkamer of een nieuw toilet, van het uitbreken tot de plaatsing. Is uw badkamer nog best in orde maar wel aan modernisering of vernieuwing toe? Wij kunnen uw badkamermeubel vervangen of vernieuwen. We plaatsen ook nieuwe spoelbakken, keukenkranen of toiletten. U kan ons bellen voor kleine en grote opdrachten.

 

We volgen de nieuwste trends op de voet!

Bij Driesmans vindt u toiletten met up to date design. U vindt bij ons ook al de bijhorende sanitaire benodigdheden. Onze vakmannen komen ter plaatse en installeren uw toilet en/of badkamer volgens de regels van de kunst. De focus is kwaliteit, afwerking en duurzaamheid. 

 

Driesmans Badkamers Leuven, kwalitatief en up-to-date sanitair!

 


Maak hier uw afspraak >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x