Dressings Leuven

Een ingebouwde kleerkast of een dressing op maat installeren met handige schuifdeuren? Een vergeten hoekje onder de trap omtoveren tot een handige vestiairekast of een praktische schoenenkast? Of droomt u van een design buffetkast of een authentieke boekenkast van vloer tot plafond? Perfect, Driesmans droomt met u mee!

 

Welkom bij Driesmans in Leuven voor uw dressings op maat!

Met veel passie, expertise en finesse ontwerpen we uw dressing, kleerkast, schoenenkast, dressoir, boekenkast, slaapkamerkast, buffetkast, vestiairekast en alle andere inbouwkasten op maat. We benutten elke beschikbare millimeter met handige opbergsystemen, leggers, lades en rekken in alle mogelijke afmetingen, materialen en kleuren. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij tekenen alles uit tot in de kleinste details.

Van opmeting tot plaatsing van uw dressing, met de puntjes op de i!

Een inbouwkast voor uw zolder, garage, berging, slaapkamer, woonkamer, bibliotheek of inkomhal? Houdt u van klassiek of trendy, eenvoudig of luxueus in mooie lakkleuren of warme houttinten? Dacht u aan tussendeuren, schuifdeuren of draaideuren? Onze adviseurs zitten mee aan tafel om de kast van uw dromen te ontwerpen tegen een strakke prijs op maat.

 

Dressings van Neves & Caccaro

Driesmans werkt voor de productie van dressings en inbouwkasten samen met het kwaliteitsmerk Neves - 100% Belgisch, 100% kwaliteit - en de Italiaanse kastenproducent Caccaro, beroemd en berucht voor het buitengewone lakwerk. De vakmannen van Driesmans zorgen met de juiste knowhow voor een piekfijne levering en montage.

 

Kiezen voor Driesmans, is kiezen voor een dressing met maatwerk en vakwerk!

 

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x