Driesmans Kranen

Bij Driesmans voorzien we duurzame en kwaliteitsvolle kranen van diverse bekende merken zoals bijvoorbeeld Grohe, voor badkamers en keukens waarin wordt geleefd!  

 

Welkom bij Driesmans Badkamers & Keukens, een toonzaal met advies.

Heeft u plannen om te verbouwen of om uw badkamer of keuken te renoveren? Perfect! Kom vrijblijvend langs in onze toonzaal van 1000 m² waar u zonder twijfel geïnspireerd wordt door ons uitgebreid assortiment aan keukens, keukentoestellen en kranen van topmerken. Graag persoonlijk advies? Dan reserveren wij met veel plezier een plaatsje in onze agenda voor een eerste vrijblijvende bespreking en een uitgebreide rondleiding in onze toonzaal.

 

Voor een totale renovatie of een facelift van uw keuken…

Met onze knowhow en expertise staat Driesmans graag in voor de totaalrenovatie van uw keuken. In minder dan 3 weken tijd installeren wij een volledig nieuwe keuken, van het uitbreken tot de plaatsing. Is uw keuken nog best in orde maar wel aan modernisering of vernieuwing toe? Wij kunnen uw keukenkastjes vervangen of uw werkblad vernieuwen in inox, marmer, graniet, dekton, corian, composiet, laminaat of glas. We plaatsen ook nieuwe spoelbakken, keukenkranen of keukentoestellen. U kan ons bellen voor kleine en grote opdrachten.

 

We volgen de nieuwste trends op de voet!

Bij Driesmans vindt u kranen met allerlei up to date designs. U vindt bij ons thermostatische kranen, douchekranen en al de bijhorende sanitaire producten zoals sifons etc. Onze vakmannen komen ter plaatse en installeren uw kranen volgens de regels van de kunst. De focus is kwaliteit, afwerking en duurzaamheid. 

 

Driesmans Badkamers & Keukens Leuven, kwalitatief kraanwerk met up-to-date en functioneel design!

 


Maak hier uw afspraak >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x