Badkamerrenovatie Kessel-Lo

Kan uw oude badkamer een flinke make-over gebruiken? Wenst u verouderde sanitaire toestellen te vervangen of te renoveren? Fantaseert u over een splinternieuwe badkamer met een strak design, wellness faciliteiten afgewerkt met ledverlichting?

 

Welkom bij Driesmans, al meer dan 60 jaar uw badkamerwinkel in Kessel-Lo! 

Kom langs in onze toonzaal van meer dan 1000 m² en bewonder ons uitgebreid assortiment aan badkamermeubelen: van een landelijke badkamer in cottagestijl tot een moderne badkamer. We vernieuwen ons aanbod systematisch en spelen snel in op veranderende trends. Denk maar aan een praktische inloopdouche, een functioneel inloopbad, een stijlvol hangtoilet of een hygiënische ladydouche. Design, functionaliteit en maximaal comfort gaan hand in hand bij Driesmans.

Voor een totale renovatie of een facelift van uw badkamer…

Uw badkamer volledig renoveren of installeren? Driesmans heeft een eigen poule van vakmannen die op elkaar zijn ingespeeld. Daardoor kunnen wij op zeer korte tijd uw volledige badkamer omtoveren tot een pareltje. Na een drukke werkdag volledig ontspannen en letterlijk en figuurlijk baden in luxe? Perfect! Op vraag van onze klanten plaatsen we graag een stoomcabine, infraroodsauna, bubbelbad, stoomdouche of regendouche.

 

Kiezen voor Driesmans, is kiezen voor een badkamer met klasse en kwaliteit!

 

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x