Badkamers Leuven

Kan uw oude badkamer een flinke make-over gebruiken? Wenst u verouderde sanitaire toestellen te vervangen of te renoveren? Fantaseert u over een splinternieuwe badkamer met een strak design, wellness faciliteiten afgewerkt met ledverlichting?

 

Welkom bij Driesmans, al meer dan 60 jaar uw badkamerwinkel in Leuven! 

Kom langs in onze toonzaal van meer dan 1000 m² en bewonder ons uitgebreid assortiment aan badkamers in leuven: van een landelijke badkamer in cottagestijl tot een moderne badkamer. We vernieuwen ons aanbod systematisch en spelen snel in op veranderende trends. Denk maar aan een praktische inloopdouche, een functioneel inloopbad, een stijlvol hangtoilet of een hygiënische ladydouche. Design, functionaliteit en maximaal comfort gaan hand in hand bij Driesmans.

 

Voor een totale renovatie of een facelift van uw badkamer in Leuven…

Uw badkamer volledig renoveren of installeren? Driesmans heeft een eigen poule van vakmannen die op elkaar zijn ingespeeld. Daardoor kunnen wij op zeer korte tijd uw volledige badkamer omtoveren tot een pareltje. Na een drukke werkdag volledig ontspannen en letterlijk en figuurlijk baden in luxe? Perfect! Op vraag van onze klanten plaatsen we graag een stoomcabine, infraroodsauna, bubbelbad, stoomdouche of regendouche.

 

Service en hersteldienst van badkamers Leuven

Driesmans is al jaar en dag gekend voor zijn perfecte na-service. Een lekkende kraan vervangen of een dringende sanitaire herstelling? Onze vakmannen zijn al onderweg! Bovendien beschikken wij over een uitgebreid magazijn met meer dan 10.000 sanitaire wisselstukken en badkameraccessoires waardoor wij snel en efficiënt elke panne kunnen oplossen. Driesmans komt tijdens de werkuren met een eigen hersteldienst ter plaatse. Onze hulplijn is slechts een telefoontje verwijderd!

 

Kiezen voor Driesmans, is kiezen voor badkamers Leuven met klasse en kwaliteit!

 

Bekijk hier ons portfolio met badkamer realisaties >>
Maak hier uw afspraak >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x