Badkamer Kopen

Wilt u een badkamer kopen of renoveren? Iedereen is welkom in ons magazijn in Leuven. We hebben een indrukwekkende voorraad met meer dan 10.000 sanitaire producten. Alle badkameraccessoires, hulpstukken en leidingen voor de volledige installatie van iedere badkamer of sanitaire ruimte vindt u op voorraad in ons magazijn. Alleen maar gerenommeerde merken en duurzame materialen in onze collectie!

 

Welkom bij Driesmans, al meer dan 60 jaar uw badkamerwinkel in Leuven! 

Kom langs in onze toonzaal van meer dan 1000 m² en bewonder ons uitgebreid assortiment aan badkamermeubelen: van een landelijke badkamer in cottagestijl tot een moderne badkamer. We vernieuwen ons aanbod systematisch en spelen snel in op veranderende trends. Wilt u dus een badkamer kopen? Dan zit u perfect bij ons! Design, functionaliteit en maximaal comfort gaan hand in hand bij Driesmans.

Voor een totale renovatie of een facelift van uw badkamer…

Uw badkamer volledig renoveren of installeren? Driesmans heeft een eigen poule van vakmannen die op elkaar zijn ingespeeld. Daardoor kunnen wij op zeer korte tijd uw volledige badkamer omtoveren tot een pareltje. Na een drukke werkdag volledig ontspannen en letterlijk en figuurlijk baden in luxe? Perfect! Op vraag van onze klanten plaatsen we graag een stoomcabine, infraroodsauna, bubbelbad, stoomdouche of regendouche.

 

Kiezen voor Driesmans, is kiezen voor een badkamer met klasse en kwaliteit!

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x