Driesmans, trouwe sponsor Leuven Bears

Als sponsor van Leuven Bears straal je een positieve boodschap uit, je steunt onze jongeren én de competitiesport in Leuven. Een must voor elke Leuvense ondernemer...

Hallo, ik ben Dirk Driesmans en de trouwe fans van Leuven Bears zullen mij zeker kennen.
Ik ben namelijk al verschillende jaren actief in de Raad van Bestuur van basketbalclub Leuven Bears waar ik de uitdagende taak heb opgenomen om de club financieel te beheren. De basketbalmicrobe heeft me al vroeg in mijn jeugdjaren te pakken gekregen en ik ben er nooit meer van genezen. Tot op de dag van vandaag ben ik nog dagelijks met basketbal bezig. Mijn basketbalschoenen heb ik intussen aan de haak gehangen, maar ik zet mij nog wel actief in voor de Leuven Bears.

De Leuven Bears is een veelzijdige club die zich niet alleen blind staart op basketbal in de hoogste klasse, maar aan iedereen de kans biedt om deze prachtige sport te beoefenen.
Naast de profspelers telt de club nog verschillende seniorploegen op lager niveau en zo’n 500 jeugdspelers die zowel op landelijk niveau als provinciaal aantreden in de basketbalcompetitie. Met onze afdeling Leuven Bears on Wheels geven we zelfs de kans aan mensen met een fysieke beperking om hun favoriete sport in competitieverband te beoefenen! 

De keerzijde van de medaille is dat we veel geld nodig hebben om al onze ploegen te financieren en om professionele ondersteuning op alle niveaus te kunnen bieden.
Wij moeten dus talrijke sponsors zoeken. Niet alleen bedrijven die met hun naam op onze rotors in eerste klasse prijken en hun naam regelmatig op tv zien verschijnen, maar ook meer bescheiden bedragen van lokale ondernemers die met hun logo op de outfits van onze ploegen prijken.

Daar ikzelf ook een bedrijfsleider uit het Leuvense ben, lijkt het mij niet meer dan logisch dat ik mijn steentje bijdraag als jeugdsponsor en sponsor van de A-ploeg.
Op deze manier wil ik ook te kennen geven dat een sportclub, volgens mijn bescheiden mening, een belangrijke sociale rol speelt in een moderne samenleving. Jongeren die zich verschillende keren per week komen uitleven op een basketbalveld, lopen minder kans om doelloos op straat rond te hangen. Bovendien is het een uitgelezen kans om je naam te verbinden aan een basketbalploeg die meedraait op het hoogste niveau. 

Als sponsor van Leuven Bears straal je een positieve boodschap uit, je steunt onze jongeren én de competitiesport in Leuven. Ik kan het elke ondernemer, groot of klein, zeker aanraden!

Dirk Driesmans
Sanitair en Keukens 
Kessel-Lo

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x